Bij het Carrierecafé staan jouw talent, droom en volgende stap centraal
Hoe werkt het Carrièrecafé?
Een avond Carrièrecafé is heel eenvoudig. 

Jij staat centraal in 4 verschillende rondes. In elke ronde tref je andere deelnemers en een andere coach. En we heten niet voor niets Carrièrecafé: er zijn hapjes en drankjes tijdens de verschillende rondes. Vanzelfsprekend. 

Tijdens deze avond werken we met de keizer en keizerin van Anton Hoogendijk. Zij helpen je om de 2 clusters aan kwaliteiten zichtbaar te maken en meer harmonie te creëren. 

Ronde 1 gaat over jouw TALENT. Wat is jouw unieke talent. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een uniek talent heeft. En weet jij wat die van jou is, dan wordt het een stuk eenvoudiger het in te zetten. Zowel in je werk als privé.

 

In ronde 2 gaat het over jouw DROOM. Heel eerlijk, wat is je onvervulde verlangen? Waar droom je al jaren van, maar doe je niet omdat je wel 346 redenen kunt verzinnen om het niet te doen? Wat als de sky the limit is, wat zou je dan het allerliefste doen?

 

Je kent je talent, je hebt hardop uitgesproken waar je van droomt. Waarom kijken we dan niet meteen hoe wat dat om zetten in actie? 

Ronde 3 is letterlijk de EERSTE STAP: wat ga jij nu concreet doen om je droom te verwezenlijken? Wat heb jij nodig? Hoe ga je dat aanpakken? Je maakt in deze ronde concreet wat je nu te doen hebt om deze eerste stap(pen) te kunnen zetten.

 

Met zoveel mensen in het Carrièrecafé is het zonde om geen gebruik te maken van hun kennis en contacten. Ronde 4 gaat over NETWERKEN. Letterlijk. Kunnen de andere aanwezigen je helpen? Kun jij wellicht iets betekenen voor iemand anders in het café? En dan mag je denken aan vaardigheden, gebruik maken van elkaars expertise of een deelnemer koppelen aan iemand uit jouw netwerk. We doen dit vanuit het principe dat je ontvangt wat je geeft: je gaat zeker niet met lege handen naar huis. Beloofd.

 

‘Ik moet nog zeker 10 jaar werken. Het Carrièrecafé heeft mij een andere kijk op mijn rol in de organisatie gegeven. Ik heb er weer zin in’
 

Simon (55), deelnemer

Feit

Tegenwoordig wordt 85% van de vacatures viavia ingevuld.